Predzadnji dan šole v naravi in iskreno: počasi nam ni več do smučanja. Noge so težke, glava polna vseh informacij; ampak druge možnosti ni.

Na Rogli nas je danes pričakalo sonce. Proge odlične. Takoj nas je prevzelo zimsko vzdušje. Smuka je bila odlična. Še smučke so nas ubogale.  Na malici smo lahko po televiziji spremljali Petra Prevca in ostale. Jupi, zmaga: bravo Pero! Bravo vsi naši!

Smučanje je danes bliskovito minilo in že smo bili na poti v dom. Potem zopet naglica. Kosilo, pakiranje za Terme Zreče; nekateri pa so vmes pisali še matematično tekmovanje Kengurujček . Kombi nas je zapeljal do Zreč. Neučakano smo skočili v vodo. Preizkusili smo vse vodne vire, masažne bazene in seveda zunanji del kopališča. Brrrrrr. Nič kaj prijetno ni bilo dvigniti telesa iz vode; pa vendar smo se opogumili. Da nam ni bilo dolgčas smo nekajkrat skočili v bazen, nato pa se hitro vrnili nazaj na toplo. Zopet je zabava prehitro minila. Ob izhodu pa nas je čakalo presenečenje-ravnateljica. Nekateri smo kar »okameneli« od šoka. Sledil je njen uvodni pozdrav in prijazen nasmeh, nato pa smo vsi skupaj odšli v dom. Zelo hitro smo »zmazali večerjo«, saj so v termah skoki na glavo, lovljenje in plavanje, potrošili vso »zalogo kosila«.

Že čez pol ure nas čaka zaključni večer – predstavitev skupin po sobah, z eno poljubno točko. Če bomo imeli zanimive točke, so nam učiteljice obljubile povratno tekmo z učenci iz Gornjega Grada. Vsaj enkrat jih moramo premagati.

Sledil bo še zaključek – ples. Se že veselimo. Nato pa spanje in jutri zjutraj že pakiranje… pa še razredna smučarska tekma, potem pa: J starši, prihajamo J !

no images were found

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost