JSKD območna izpostava Brežice vas obvešča…

Z veseljem vas obveščamo, da bomo tudi letos v organizaciji JSKD območne izpostave Brežice in s podporo Občine Brežice pripravili praznično gledališko predstavo. Tokrat se ne bomo srečali v Domu kulture Brežice, ampak si bomo predstavo ogledali od doma. Z Gledališčem Koper smo dogovorili, da bodo predstavo Modro pišče igrali v živo in predvajali na YouTube kanalu za naše otroke vrtcev in prve triade OŠ.

Gledališki dogodek, ki ga pripravlja priznani igralec Igor Štamulak, bo obiskal tudi Dedek Mraz.

Predstava bo na sporedu v ponedeljek, 21. 12. 2020, ob 10.00 za šolske otroke in ob 17.00 za vrtčevske otroke, ki lahko doživetje delijo s starši.

Povezave:

Skok 4 ob 10.00. uri zaključeno za Brežice: https://youtu.be/p3dNrzDpdHE

Skok 4 ob 17.00. uri zaključeno za Brežice: https://youtu.be/5Sq78kgnkfY

 

Skok v pravljico Modro pišče z Igorjem Štamulakom ter obisk Dedka Mraza!

Igor rad bere pravljice, toda še raje jih prebira ali o njih pripoveduje drugim, najmlajšim. Skupaj z njimi se ob pravljici prepusti brezmejni domišljiji, zato pravljico včasih nadgradi, ji doda nov začetek ali konec, si izmisli novega junaka, naredi pravljico še lepšo in vsem, ki jim uspe »skočiti« vanjo, ponudi priložnost, da vstopijo v čudežni svet gledališča.

Predstava je predvajana v živo z odra našega gledališča. Med predstavo lahko otroci pokličejo v gledališče in Igorju ter njegovim pravljičnim gostom odgovorijo na zastavljeno vprašanje in tako s svojimi idejami pomagajo oblikovati predstavo do konca. Igorju ter raznim živalim se bo na odru pridružil tudi Dedek Mraz.

Predstava traja približno 35 minut.

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost