OBVESTILO

V torek, 31.1.2017, bo potekal 3. športni dan: SMUČANJE, SANKANJE, DRSANJE, POHOD, za učence od 6. r.-9.r.

SMUČANJE: odhod izpred šole je ob 7.00, predviden povratek med 18.00 in 18.30. Učenci poskrbijo za ustrezno smučarsko opremo, smučarske rokavice, čelada je OBVEZNA. Malico dobijo s seboj, imeli bodo omogočen nakup toplega obroka, zato imajo lahko tudi denar. Smučajo v organizirani skupini, pod nadzorom učitelja smučanja. Neupoštevanje smučarskih pravil in navodil učitelja se kaznuje z odvzemom karte. Smučarska karta stane 8 evrov, cena prevoza bo obračunana na položnice glede na število udeležencev. Kosilo bo odpovedano.

SANKANJE: Sankanje poteka pod nadzorom učiteljev spremljevalcev na Rogli, s sabo morajo imeti svoje sanke. Malico dobijo v šoli. Imeli bojo možnost nakupa toplega obroka, zato lahko imajo denar. Priporočamo večplastna oblačila, da se bodo lahko ustrezno oblekli. Sankanje bo izvedeno v dveh delih, med prvim in drugim delom bomo izvedli krajši pohod do Koče na pesku, kjer bodo pomalicali in se ogreli. Po malici se vrnejo na sankališče.

Odhod izpred šole je ob 7.00, povratek med 18.00 in 18.30. Cena prevoza bo obračunana na položnice glede na število udeležencev. Kosilo bo odpovedano.

POHOD: Pohod bo potekal po okoliških poteh. Trajal bo cca 3 ure. Po povratku se bodo ogreli z igranjem namiznega tenisa. Malico dobijo v šoli. S sabo naj imajo odsevnike in ustrezno obutev ter oblačila. Povratek do 11.45, tako da bodo lahko imeli kosilo.

DRSANJE: Odhod izpred šole 8.30, povratek 12.20, tako da se lahko priključijo drugi skupini kosila. Drsalke si izposodijo na drsališču (2 €), cena prevoza bo obračunana glede na število udeležencev. V primeru velikega števila drsalcev na drsališču, se bomo razdelili v dve skupini. Ena ostane na drsališču, druga opravi krajši pohod po Termah Čatež.

Pripravila: Tanja Lekič, prof.                                                                                         dr. Stanka Preskar, ravnateljica

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost