V torek, 13.2.2018 bodo imeli učenci od 6.-9. razreda zimski športni dan. Vsi udeleženci športnega dne dobijo šolsko malico, ostala prehrana pa je odvisna od izbire dejavnosti. Izbirali so med naslednjimi aktivnostmi.
POHOD: poteka pri šoli, v primeru ugodnih snežnih razmer bodo učenci izvajali tudi tek na smučeh, zato morajo imeti ustrezna oblačila in obutev, ostalo opremo dobijo v šoli. Zbor je ob 7.30. Kosilo imajo normalno v šoli.

DRSANJE: na drsanje gredo učenci z avtobusom v Samobor. Zbor v šoli je ob 7.30, odhod proti Samoboru pa ob 8.00. S seboj morajo obvezno imeti 15 kun (izposoja drsalk in vstopnica za drsališče) ter OSEBNI DOKUMENT (osebna izkaznica ali potni list). Učenci se vračajo med 12.30 in 13. uro, zato bodo prišli na drugo kosilo.

SMUČANJE in SANKANJE: odhod izpred šole je ob 6.30, zato morajo biti učenci pravočasno pred šolo. S seboj morajo imeti smučarsko opremo, oziroma sani, lopatke …(odvisno od dejavnosti). Kosilo v šoli bomo odjavili mi, s seboj pa naj imajo nekaj denarja za malico na smučišču. Predviden prihod nazaj je okoli 17.30. Plačilo prevoza in smučarske karte za smučarje poravnate preko položnice.

Prosimo, da otroke opozorite na upoštevanje navodil in kulturno vedenje, da bo pustni torek prijeten in zanimiv za vse.

Lep pozdrav!
Učitelji športa

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost