Zbudili smo se v vetrovno jutro. Nič kaj lepo vreme se nam ni obetalo. Zajtrk je minil hitro, že smo hiteli v smučarsko obleko. Kape, rokavice, čelade, pancarji..Hjoooj, kdo uživa v tem mrazu????? Komu je vsa ta oprema všeč??

Vožnja z avtobusom. Višje ko smo se peljali, temnejše nebo je postajalo. Na Rogli pa brrrrrr. Veter, mraz, sneženje. Nič kaj prijetno ni bilo.

Takoj prvi spust je potrdil naše strahove. Veter mrzel, prepiha te do kosti. Sunki vetra tako močni, da so se smučke kar same zaustavljale na strmini. Ko nismo mogli zdržati, smo se šli pogreti v kočo. Ko smo »pregreli« kosti, smo nadaljevali s smučanjem. Vendar smo predčasno zaključili in odšli na malico. Malica je bila zelo dobrodošla.

Po malici smo nadaljevali s smučanjem. Prikazalo se je sonce. Mislili smo, da se bo ozračje segrelo, vendar nam je veter uničil želje. Tudi napredka pri smučanju ni bilo ravno veliko, vendar smo se trudili po najboljših močeh. Učiteljice so pohvalile naš pogum in vztrajnost. Komaj smo dočakali konca in povratek v dom. Sledilo je kosilo in kratek počitek, saj smo se odpravili na preverjanje plavanja v Termah Zreče.

Plavanje se je izkazalo kot odlična alternativa mrzli Rogli. Po preverjanju plavanja smo nadaljevali s prostim plavanjem in namakanjem v masažnih bazenih. Kako pa to paše. Ko voda masira razbolele mišice in utrujene kosti. Tako bi se pa dalo živeti. Bilo je super zanimivo. Pa vendar prekratko.

Že smo hiteli v dom, na večerjo. Po večerji nas je pričakalo prijetno presenečenje, obiskala nas je gospa ravnateljica, ki nas je pogostila z okusnim prigrizkom. Hvala ravnateljici, še kako se nam je prilegloJ.

Večer smo zaključili s predstavitvijo sob in zaključnim plesom, ravnateljica se je po kulturnem programu poslovila in se vrnila domov. Najlepša hvala za prijetno druženje in seveda za prigrizek. Se priporočamo.

Mi pa smo nadaljevali s plesom in različnimi akrobacijami. Nekateri smo veselo plesali, drugi so izvajali kolesa, premeta. Nič zato. Pomembno je, da smo se imeli vsi lepo. Večer je prehitro minil. Učitelji so nas na hitro spakirali v postelje, češ da bomo jutri preutrujeni. Verjetno so oni zaspani in se jim mudi spat. Ko bi le vedeli koliko energije je še v naših telesih. Sigurno nas nebi pošiljali v postelje, ampak raje v telovadnico. Res so malo smešni ti učiteljiJ. Res pa je, da se še nikoli ni bilo tako lepo pokriti z odejo. Paašeeee.

Že mižimo…

Jutri se vidimo in stisnemo. Sanjajte nas. Pa pa

20170105_073112

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost