Spoštovani starši !

 

Obveščamo Vas, da bomo v torek, 29. januarja 2013 izvedli tehnični dan za učence od 5. do 9. razreda.

Učenci 5. in 6. razreda bodo odšli v Kmetijsko šolo GRM in biotehniško gimnazijo v Novem mestu, kjer bodo preživeli čas od 8.30 do 13. ure. Na začetku bodo prisluhnili predstavitvi šole in programov šole, nato pa se razdelili v delavnice (Modeliranje figuric v slaščičarstvu, Aranžerstvo, Kletarstvo-analize) in si ogledali posestvo. Malico bomo vzeli s sabo, učenci pa imajo lahko s sabo kakšen sok, sadje ali prigrizke.

Odhod načrtujemo ob 7.30, prihod pa 13:30 oziroma 13:45. Učence bodo lahko izstopali po postajah do šole. Otroci se bodo lahko vrnili v podaljšano bivanje, vendar zaradi kasnejšega prihoda ne bodo imeli možnosti kosila. Spremljevalni učitelji: Irena Germovšek, Lojzka Ivanšek, Drago Ivanšek, Andreja Ninković.

 

Učenci 7., 8. in 9. razreda bodo odšli v Šolski center Novo mesto (Srednja gradbena in lesarska šola) v Novem mestu, kjer bomo preživeli čas od 8.30 do 13. ure. Na začetku bodo prisluhnili predstavitvi šole in vrstah srednješolskih programov, nato se bodo razdelili v delavnice, kjer bodo učenci izkusili praktično delo v praktičnih delavnicah in na računalnikih. Malico bomo vzeli s sabo, učenci pa imajo lahko s sabo kakšen sok, sadje ali prigrizke, mapo in pisalo.

Zaradi kasnejšega prihoda ne bodo imeli možnosti kosila, razen učenci, ki bodo odšli na šahovsko tekmovanje. Spremljevalni učitelji: Tanja Lekić, Alojz Blažič, Irena Rimc Voglar, Metka Krošelj Molan.

 

Pripravila: Andreja Ninković, spec.

 

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost