V torek, 21. januarja, je na naši šoli potekalo občinsko tekmovanje v badmintonu. Prav tako pa bomo gostitelji področnega tekmovanja, ki bo potekalo v sredo, 29. januarja od 12. ure dalje.

Na občinskem tekmovanju se je preizkušalo kar 62 učencev iz štirih osnovnih šol (Cerklje ob Krki, Brežice, Pišece in Globoko). Sistem tekmovanja pa je bil organiziran tako, da je vsak odigral vsaj dve tekmi. Videli smo kar nekaj zelo dobrih tekem, naši učenci pa so se izkazali in dosegli lepe rezultate. Tako so si štirje učenci izborili nastop na področnem tekmovanju.

Na področno so se uvrstili prvi štirje v posamezni kategoriji. Tako so se iz naše šole v kategoriji  učenke in učenci 2007 in mlajši uvrstili Tiara H. (2. mesto), Kaja T. (3. mesto) in Tiam K. (4. mesto). V kategoriji 2005 in mlajši pa si je s 4. mestom pravico nastopa na področnem tekmovanju prislužila Zala P. Pri učenkah in učencih letnik 2009 in mlajši se tekmovanje zaključi na občinskem nivoju. Smo pa imeli tukaj dva odlična rezultata, saj je Kajetan Š. dosegel prvo mesto, Julija Eva Z. pa je bila druga.

Vsem učencem, ki so tekmovali čestitke za prikazano igro. Vabimo pa vas, da si v sredo od 12. ure naprej ogledate področno prvenstvo, kjer bodo, kot že rečeno, našo šolo zastopali štirje predstavniki. Ogled bo možen iz galerije nad telovadnico.

Zapisal:
Blaž Milar

(Skupno 367 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost