Spoštovani starši in učenci!

V   mesecu decembru smo prejeli pošto iz Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije, kjer so nas obvestili, da za učence 9. razreda organizirajo »Postani naš dijak za en dan«. Karierna orientacija je pomemben in ključen dejavnik vsakega devetošolca.

»Obveščamo vas, da organiziramo za vašo šolo, v petek, 19. januarja 2018, na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma, na Kmetijski šoli Grm in biotehniški gimnaziji, Sevno 13, Novo mesto (za programe biotehniška gimnazija; kmetijsko-podjetniški tehnik in naravovarstveni tehnik; gospodar na podeželju, vrtnar, cvetličar, slaščičar in mesar; pomočnik v biotehniki in oskrbi; kmetijsko-podjetniški tehnik (PTI) in hortikulturni tehnik (PTI)) dopoldanski dan odprtih vrat za tiste devetošolce, ki bi radi preživeli dan v šolskih klopeh naše šole ter si tako olajšali vpis v 1. letnik srednje šole.

Dejavnosti bodo potekale od 1. do 6. šolske ure (od 7.30 do 12.40, z odmorom za malico, ki jo bodo učenci prejeli brezplačno).

S sprejemom bomo pričeli ob 7.30, kjer bo vse učence v veliki predavalnici pozdravila ravnateljica, ga. Vida Hlebec. Po uvodnem delu se bodo osnovnošolci, razdeljeni v skupine, vključili v pouk. Učenci bodo imeli tudi možnost ogleda šolskega posestva.

Prosimo vas za poimenske prijave in navedbo želenega programa.

Prijave učencev posredujte koordinatorjema projekta »Postani naš dijak za en dan« na Kmetijski šoli Grm in biotehniški gimnaziji, ge. Anici Možina (anica.mozina@guest.arnes.si) oz. g. Gregorju Kastelicu (gregor.kastelic@guest.arnes.si) ali na telefon 07/3934-717 (knjižnica) oz. ge. Ireni Avsenik 07/3934-718 (svetovalna delavka). »

Prijavnico lahko dobite pri šolski svetovalni delavki, Andreji Ninković. Izpolnjeno prijavnico, lahko oddate tudi njej.

V upanju, da vas je dogodek »POSTANI NAŠ DIJAK ZA EN DAN« pritegnil, vas lepo pozdravljamo v novem letu in vam želimo veliko izzivov, radovednosti in pravih odločitev.

Pripravila: Andreja Ninković, spec.

 

 

 

 

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost