Za vaše otroke smo pripravili sezname učbenikov, delovnih zvezkov in drugih učnih gradiv ter potrebščin, ki jih bodo uporabljali v prihodnjem šolskem letu.

Izposoja učbenikov oziroma učbeniških kompletov je za vse učence šole brezplačna.

V kolikor učenci ne bodo imeli učbenikov iz učbeniškega sklada, Vas naprošamo, da to sporočite na šolo do srede, 24. 6. 2020.

Učenci 1. razreda pri pouku ne bodo uporabljali tiskanih učbenikov. Ostali učenci šole (od 2. do 9. razreda) bodo učbenike prejeli v prvem tednu meseca septembra 2020, ob koncu šolskega leta pa jih bodo morali vrniti.

Učenci 1., 2. in 3. razreda bodo v začetku septembra 2020 v šoli prejeli tudi brezplačne komplete samostojnih delovnih zvezkov. Brezplačen samostojni delovni zvezek Moja prva kemija 1 bodo v začetku septembra v šoli prejeli tudi učenci 8. razreda.

SEZNAMI UČBENIKOV, vseh učnih gradiv in potrebščin so za posamezne razrede objavljeni pod učbeniškim skladom na spletni strani šole.

Na podlagi naših seznamov so založbe: Kopija – nova iz Maribora, Mladinska knjiga iz Novega mesta in DZS Brežice za vas in vaše otroke pripravile naročilnice za delovne zvezke in potrebščine. Naročilnice letos ne bodo v tiskani obliki, ampak v spletni obliki.

Do naročilnic lahko dostopate preko spletnih povezav založb, ki se nahajajo spodaj.

1. razred 2. razred 3. razred 4. razred 5. razred 6. razred 7. razred 8. razred 9. razred
Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova Kopija – nova
Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga Mladinska knjiga
DZS DZS DZS DZS DZS DZS

Na kakšen način boste kupili delovne zvezke in potrebščine, se odločite sami.

Vam in vašim otrokom želimo prijetne počitnice in čim bolj uspešno novo šolsko leto 2020/2021.

Za učbeniški sklad
Lojzka Ivanšek

dr. Maja Matrić, ravnateljica

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost